Ένα μοναδικό κουτάβι που γεννήθηκε με έξι πόδια και δύο ουρές

Ένα κουτάβι με έξι πόδια γεννήθηκε στις ΗΠΑ - και οι κτηνίατροι την περιγράφουν ως «θαύμα».

Πιστεύεται ότι η Skipper έπρεπε να έχει ένα δίδυμο, αλλά απέτυχαν να χωριστούν εντελώς… που σημαίνει ότι έχει δύο φορές περισσότερα μέρη του σώματος από τη μέση προς τα κάτω.

Αν και έχει μόνο ένα κεφάλι και στήθος, έχει δύο πυελικές περιοχές, δύο αναπαραγωγικά συστήματα και δύο ουρές.

Οι κτηνιατρικοί ειδικοί λένε ότι δεν μπόρεσαν να βρουν δημοσιευμένες περιπτωσιολογικές μελέτες για ένα κουτάβι που γεννήθηκε ζωντανό με τη συγγενή του κατάσταση.

Η Skipper γεννήθηκε στην Οκλαχόμα Σίτι στις 16 Φεβρουαρίου και σε ένα τσεκ-απ 10 ημέρες αργότερα, χαρακτηρίστηκε ως «δυνατή και αποφασισμένη».

Επειδή η κατάστασή της είναι γενετική σε αντίθεση με τη γενετική, οι κτηνίατροι είναι αισιόδοξοι ότι η Skipper έχει μια καλή ζωή μπροστά της.

Σε αυτό το σημείο, δεν νομίζουν ότι θα χρειαστεί να αφαιρεθεί κανένα από τα πόδια της, επειδή ανταποκρίνονται όλοι στο ερέθισμα.

Τα επιπλέον πόδια της θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως πλεονέκτημα και να βοηθήσουν στη σταθερότητα και την ισορροπία της καθώς μαθαίνει πώς να περπατά.

Η κορυφαία προτεραιότητα τώρα είναι η διδασκαλία της ανθρώπινης μητέρας της πώς να εκτελεί ένα απλό φάσμα ασκήσεων κίνησης που θα βοηθήσουν να κρατήσει τα πόδια της δυνατά.

Με 50% περισσότερα πόδια για να αγαπήσετε, οι προσφορές έρχονται σε παχιά και γρήγορη υποστήριξη της Skipper καθώς μεγαλώνει.

Στην οικογένεια του χαϊδεμένου σκύλου έχουν προσφερθεί χρήματα για να καλύψουν τους κτηνιατρικούς λογαριασμούς της… και εφόδια ζωής για την εκκίνηση.

Το κτηνιατρικό νοσοκομείο Neel πρόσθεσε: "Θετικά, τα όργανα της φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, κατουρεί και πονάει και είναι πολύ δυνατή! Νοσηλεύεται καλά και αναπτύσσεται κατάλληλα μέχρι τώρα."