Σεπτέμβριος 2021

Ανδρας στη Φλόριντα κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια την ίδια μέρα που άνοιξε συνεργείο αυτοκινήτων

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια σε ένα λαχείο την ίδια μέρα που άνοιξε με τη σύζυγό του ένα συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο Μπράιαν Γούντλ, 46 ετών, αγόρασε το λαχνό για το $ 5 Gold Rush Supreme από το Circle K στο Callahan.

"Μου αρέσει να εργάζομαι σε οχήματα και ήταν πάντα το όνειρό μου να έχω το δικό μου συνεργείο", δήλωσε ο Γούντλ σε δελτίο τύπου που έστειλε η Λοταρία της Φλόριντα. «Στο τέλος της πρώτης μας ημέρας, σταμάτησα στο Circle K για να πάρω μερικά πράγματα και πήρα ένα λαχείο. Έτσι ακριβώς κερδίσαμε ένα εκατομμύριο δολάρια! »

Γυναίκα θηλάζει από τη μασχάλη της

Μια νέα ερευνητική εργασία αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο μια γυναίκα που γέννησε στην Πορτογαλία παραπονέθηκε στους γιατρούς της για πόνο στη δεξιά της μασχάλη.

Γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα λέει «τον αγαπώ» και δεν πρέπει να έχει συνέπειες

Μια χειριστής ζώων που δέχτηκε επίθεση από αλιγάτορα καθώς κοίταζαν τα παιδιά που έκλαιγαν είπε ότι «αγαπά» το ερπετό και ότι δεν πρέπει να έχει συνέπειες.

Η Lindsay Bull έμεινε να παλεύει με το πλάσμα αφού έσφιξε τα σαγόνια του στο χέρι της μπροστά από καλεσμένους κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού στο Scales & Tails στο Salt Lake City, Γιούτα.

Τελικά διασώθηκε από τον αλιγάτορα, Darth Gator, αφού ο επισκέπτης Donnie Wiseman πήδηξε στο νερό και ανέβηκε πάνω από το ζώο.