Γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα λέει «τον αγαπώ» και δεν πρέπει να έχει συνέπειες

Μια χειριστής ζώων που δέχτηκε επίθεση από αλιγάτορα καθώς κοίταζαν τα παιδιά που έκλαιγαν είπε ότι «αγαπά» το ερπετό και ότι δεν πρέπει να έχει συνέπειες.

Η Lindsay Bull έμεινε να παλεύει με το πλάσμα αφού έσφιξε τα σαγόνια του στο χέρι της μπροστά από καλεσμένους κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων ενός παιδιού στο Scales & Tails στο Salt Lake City, Γιούτα.

Τελικά διασώθηκε από τον αλιγάτορα, Darth Gator, αφού ο επισκέπτης Donnie Wiseman πήδηξε στο νερό και ανέβηκε πάνω από το ζώο.

Το βίντεο του περιστατικού προβλήθηκε από εκατομμύρια άτομα στο διαδίκτυο, αλλά η κα Bull και ο ιδιοκτήτης του κέντρου ερπετών λένε ότι δεν πρέπει να βλάψει ως αποτέλεσμα της επίθεσης.

Η κυρία Μπουλ, η οποία απέφυγε να χάσει το άκρο μετά από χειρουργική επέμβαση, δήλωσε: "Θα παλέψουμε όσο μπορούμε για να τον κρατήσουμε. Όσο είναι στη φροντίδα μας και είναι επιλογή μας, δεν πρόκειται να συμβούν συνέπειες απλώς έκανε αυτό που κάνει ένα ζώο ".

Είπε στο Deseret News της Γιούτα ότι είχε συνεργαστεί με τον Νταρθ Γκάτορ για περισσότερα από τρία χρόνια - και ότι είχε εκπαιδευτεί να ανταποκρίνεται στις εντολές, συμπεριλαμβανομένης της επιτρέψεώς της να τον φιλήσει στο πρόσωπο.

"Ω, τον αγαπώ. Είναι σαν μέλος της οικογένειάς μου", είπε. "Αυτό ισχύει για όλους όσους εργάζονται εκεί. Όλοι αγαπούν τον Νταρθ."

Είπε ότι η επίθεση συνέβη όταν ο αλιγάτορας μπερδεύτηκε επειδή ήξερε ότι έμελλε να ταΐστει, λέγοντας ότι μπέρδεψε το χέρι της για φαγητό.

"Για ό, τι ήξερε νόμιζε ότι ήταν ένα κομμάτι κοτόπουλο, έτσι το άρπαξε", είπε.

Ο Shane Richins, ιδιοκτήτης της Scales & Tails, είπε επίσης ότι το ζώο δεν θα έβλαπτε ενώ ήταν στα χέρια τους.

«Ξέρω ότι όσο τον έχουμε, είναι ασφαλής», είπε. «Απλώς είχε μια κακή μέρα».

Πρόσθεσε ότι η άδειά του να κατέχει αλιγάτορα ήταν υπό εξέταση και ότι ελπίζει να μην καταργηθεί.

Η ομάδα δικαιωμάτων των ζώων Peta ζήτησε να κλείσει η επιχείρηση.