Γατόφιλος έπεσε θύμα απάτης!

Θύμα απάτης έπεσε ένας φιλόζωος απο το Παρίσι και κατέληξε μείον 1.500 ευρώ.

Ο 40χρονος άντρας θέλησε κάποια στιγμή να αποκτήσει μία γάτα-σφίγγα, την γνωστή σε όλους ράτσα λόγω της ιδιαιτερότητας της που την κάνει να μην έχει τρίχωμα και την καθιστά το ιδανικό κατοικίδιο για άτομα που υποφέρουν απο αλλεργίες.

Η συγκεκριμένη ράτσα έχει αρκετά υψηλό κόστος, κάτι το οποίο δεν ενδιέφερε τον καλόκαρδο γατόφιλο, ο οποίος ξεχύθηκε αμέσως στον πυρετό της αναζήτηση με σκοπό να βρει την κατάλληλη γι’αυτόν γάτα.

Ανάμεσα σε χιλιάδες αγγελίες, κατάφερε και ξεχώρισε μία γατούλα-σφίγγα, μόλις 2 μηνών, η οποία βρισκόταν υπο πώληση για 1500 ευρώ. Χωρίς δεύτερη σκέψη, επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της αγγελίας, έγινε η κατάθεση και έτσι, λίγες μέρες μετά παρέλαβε το νεό του κατοικίδιο.

Και ενώ όλα πήγαιναν καλά και καθώς κυλούσε ο καιρός, ο 40χρονος άρχισε να παρατηρεί αλλαγές στο μικρό γατάκι. Αλλαγές που δεν συμπίπτουν όμως με τη ράτσα αυτή, αφού η γάτα είχε αρχίσει να βγάζει τρίχωμα και μάλιστα πολύ πυκνό! Ώς φαίνεται, του είχαν πουλήσει μία γάτα με πολύ κοντό τρίχωμα, σε σημείο που φαινόταν σαν χνούδι, μόνο που, μεγαλώνοντας, μάκρυνε και αυτό και έτσι αποκαλύφθηκε η απάτη.

Tags: