Η συγκινητική ιστορία της Jennifer Bricker.

Μπορεί να μην πιστεύετε στα θαύματα και στο πεπρωμένο αλλά είμαστε σίγουροι πως η αληθινή ιστορία που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί θα σας αλλάξει γνώμη μια για πάντα.

Πρόκειται για την συγκινητική ιστορία της Jennifer Bricker. Η Jennifer είχε την ατυχία να γεννηθεί χωρίς πόδια, γεγονός που οδήγησε τους βιολογικούς της γονείς να την εγκαταλείψουν σε ένα νοσοκομείο, την ημέρα της γέννησης της.

Για καλή της τύχη, ο Gerald και η Sharon Bricker, ένα ζευγάρι με τρεις γιους, αποφάσισε να την υιοθετήσει και να την μεγαλώσει έτσι όπως έπρεπε: με αγάπη, φροντίδα και τρυφερότητα.

Η Jennifer έμαθε απο μικρή να μην λέει "δεν μπορώ". Οι θετοί γονείς της της δίδαξαν πως η αναπηρία είναι μόνο στο μυαλό και πως αν θέλεις, όλα μπορείς να τα κάνεις. Και έτσι και έγινε. Η Jennifer αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της αγαπημένης της αθλήτριας, D. Moceanu, και να θριαμβεύσει κιόλας.

Η μοίρα όμως της επιφύλασε μία μεγάλη έκπληξη. Όταν χρόνια αργότερα αποφάσισε να μάθει ποίοι είναι οι βιολογικοί της γονείς, ανακάλυψε πως η D. Moceanu, η αθλήτρια-ηρωϊδα της Jennifer είναι στην πραγματικότητα η βιολογική αδερφή της!

Tags: