Καθηγήτρια επιχείρησε να προσλάβει δολοφόνο για τον 15χρονο εραστή της.

Σάλο έχει ξεσπάσει στη Ρωσία με την είδηση σχετικά με την 52χρονη καθηγήτρια, η οποία επιχείρησε να προσλάβει έναν επαγγελματία εκτελεστή προκειμένου να δολοφονήσει τον 15χρονο μαθητή της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση για περίπου ένα χρόνο.

Ο λόγος για την Yulia Simonova, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον ανήλικο Damian Vanya και για περισσότερο απο ένα χρόνο τον «έλουζε» με ακριβά δώρα και χρηματικά ποσά.

Όταν, μετά απο ένα χρόνο, ο 15χρονος αποφάσισε να διαλύσει τον περίεργο δεσμό με την 52χρονη καθηγήτρια για τα μάτια μίας συμμαθήτρια του, η Simonova το πήρε…λίγο πιο βαριά και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση.

Επικοινώνησε λοιπόν με έναν επαγγελματία εκτελεστή και ζήτησε να βρεθούν απο κοντά για να του δώσει μάλιστα μία προκαταβολή. Δεν γνώριζε όμως πως στην πραγματικότητα να συναντούσε ένα αστυνομικό…

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, έδωσε οδηγίες στον «δολοφόνο» για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου, προσθέτοντας πως θέλει να τον «αποτελειώσει» η ίδια. Το όλο περιστατικό καταγράφηκε απο κρυφή κάμερα και δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες αργότερα.

Tags: