Μίστερ μπούτια

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
“ ..αν είχα τα μπούτια του αυτός πώς θα περπατούσε;”
~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Μίστερ Μπούτια

Διακεκριμένος Άδωνις του (υπο)κόσμου ο κατά κόσμον Γεώργιος Σταυρόπουλος είναι ο Μιστερ Εθνικά Μπούτια ή αλλιώς Μίστερ Μπούτιας, ένα άξιο τέκνο της πατρίδος. Πολυσχιδής και πολυσεξουαλική προσωπικότητα διατελεί Υπερήρωας, περφόρμερ, φωτομοντέλο, Ντραγκ Κουίν, λίγο Άντονι Κουίν, τραγουδιστής, ηθοποιός, συγγραφέας, ψήστης σε γυράδικο και διάσημη τηλεπερσόνα. Διαθέτει μεγάλο κύρος στην επιστημονική κοινότητα και πάντα ο λόγος του έχει μεγάλο βάρος ενώ η άποψη του είναι τόσο ισχυρή ώστε μπορεί να συγκλονίσει τις συνειδήσεις των ανθρώπων.
Προέλευση και Προορισμός
Τελευταίες επιστημονικές μελέτες απέδειξαν πως το πλάσμα Μπούτιας είναι απευθείας διασταύρωση Ελ με βουρβοβάτραχο καθώς έτσι μόνο εξηγείται η επιβλητική κορμοστασιά του. Ο Μίστερ Μπούτια έχει έρθει στον κόσμο με μία μόνο αποστολή: Να ξαναχτίσει το Αραντίς και να ξαναγράψει τα Χάλκινα Βιβλία. Χρησιμοποιεί τις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές για προκάλυψη της θείας του αποστολής.
Δραστηριότητα
Ο Μίστερ Μπούτιας έλαβε το χρίσμα του από την εκπομπή-όργανο των Ελ Ερωτοδικείο αλλά ευρέθει στη δυσκολη θέση να πουλήσει τσαμπουκά στον Εθνικό Στάρ(ΤΜ) Ανδρέα Ευαγγελόπουλο και να δεχθεί μία κβαντική σφαλιάρα τεράστιας ενέργειας με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί προσωρινά. Αργότερα απεδείχθει οτι και ο Εθνικός Σταρ (TM) αποτελεί και αυτός μέρος του γενικού σχεδίου των Ελ οπότε και οδηγήθηκαν σε ιστορική συμφιλίωση. Ο Μίστερ Μπούτια είναι ο μυστικός αρχηγός της ομάδας Υπερηρώων Τράσερς η οποία προστατεύει τον κόσμο από τη καταστροφή. Άλλα μέλη αυτής της ομάδας είναι ο Ταμπάκης, ο Βας Βας, ο κύριος Κολωτούμπας, ο Μπάμπης ο Σεξολόγος, ο Κάτμαν και άλλοι πολλοί.
Μυστική Δύναμη
Ο Μίστερ Μπούτιας έχει τη δύναμη να λακτίσει τον εχθρό σε μεγάλη απόσταση χωρίς κάν να τον αγγίξει με επιδεξιότητα που θα ζήλευε και ο Τσακ Νόρρις. Απλώς του δείχνει τα μπούτια του και ο εχθρός εκτινάσεται από την μπούτιο ακτινοβολία που αυτά εκπέμπουν. Μπορεί επίσης να καταραστεί τον εχθρό λέγοντας το μαύρο ξόρκι "Εσυ ποιός/α είσαι" και μετά να γελάσει υστερικά. Έχει τη δύναμη να αυγοκόβει απλώς κοιτάζοντας τη κότα στα μάτια.

Εχθροί
Ο μεγαλύτερος εχθρός του Μίστερ Μπούτια είναι η ξανθιά του χάους καλλονή Μαριάννα Ντούβλη την οποία έχει νικήσει σε όλες τις μονομαχίες τους. Ένας άλλος διαχρονικός εχθρός του είναι και το κακό και απαίσιο κλασσικό θέατρο αλλά και αυτό το έχει νικήσει εκτελώντας πολλές φορές Μηδεια και Γκολφω. .... Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει, όμως, τον μίστερ μπούτια να κονταροχτυπιέται με το τέρας που αυτοαποκαλέιται "πετράκης", ο οποίος έχει σταλθεί από τα νεφελίμ για να σταματήσει το σοβαρό έργο του ήρωα μπούτια, φυσικά, το τέρας έχει νικηθεί όλες τις φορές που πάλεψε με αυτό το μεγαθήριο.....

Tags: