Μαχαίρωσε τη σύζυγο του επειδή του έκανε παράπονα για το facebook.

Τραγική κατάληξη είχε ο τσακωμός μεταξύ μίας νεαρής Βουλγάρας και του 30χρονου Πακιστανού συζύγου της, εξαιτίας του facebook. Η νεαρή γυναίκα κατηγόρησε τον 30χρονο πως συνομιλεί με άλλες γυναίκες και φλερτάρει ασύστολα.

Ο 30χρονος, εκνευρισμένος απο την κατηγορία, μαχαίρωσε τη γυναίκα στο πρόσωπο και στο στήθος, αφήνοντας την να χαροπαλεύει για τη ζωή της. Στην πορεία, βρήκε στο δρόμο γεμάτος αίματα και σε κατάσταση αμόκ, σταμάτησε ένα διερχόμενο αμάξι και ομολόγησε πως είχε μόλις μαχαιρώσει τη σύζυγο του.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και η άτυχη γυναίκα μεταφερθηκε στο νοσοκομείο, το ίδιο βράδυ όμως έχασε τη μάχη καθώς τα τραύματα της ήταν εκτεταμένα. Στο δικαστήριο, ο 30χρονος υποστήριξε πως εκείνη είχε το μαχαίρι και πως τελικά την μαχαίρωσε ενώ προσπαθούσε να αμυνθεί.

Η εισαγγελέας όμως κατάφερε να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες και έτσι ήρθε στην επιφάνεια η αλήθεια. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί για να μπορέσει ο 30χρονος να πάρει βίζα και να παραμείνει στη Βρετανία. Όταν όμως η γυναίκα αρνήθηκε να τον βοηθήσει, τότε ήταν που συνέβη το μοιραίο.

Tags: