Παρουσιάστρια ειδήσεων πιάνει το δόντι καθώς της πέφτει ζωντανά στον αέρα και συνεχίζει χωρίς παύση

Μια παρουσιάστρια ειδήσεων της οποίας το μπροστινό δόντι έπεσε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης κατάφερε να μείνει ψύχραιμη και να συνεχίσει την πααρουσίαση σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η Marichka Padalko παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την κρίση του κοροναϊού στην ουκρανική τηλεόραση, όταν ένιωσε ότι το δόντι χαλάρωσε όταν μιλούσε.

Αντί να πανικοβληθεί όπως πολλοί από εμάς, η Marichka απλώς έβαλε το χέρι της μπροστά από το στόμα της για να πιάσει το δόντι και συνέχισε χωρίς παύση σαν πραγματικός επαγγελματίας.

Αν και πολλοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν ότι το μπροστινό δόντι της έλειπε, η άβολη στιγμή εντοπίστηκε από μερικούς θεατές που δημοσίευσαν γι 'αυτό στα κοινωνικά μέσα.

Η παρουσιάστρια είδε τα μηνύματα και απάντησε σε έναν για επιβεβαίωση: "Ναι, πραγματικά έχασα μέρος του μπροστινού δοντιού μου σήμερα κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης TSN στις 9πμ.

"Αυτή είναι ίσως η πιο περίεργη εμπειρία μου εδώ και 20 χρόνια ως παρουσιάστρια."

Ένας συνάδελφος απάντησε για να επαινέσει την ψυχραιμία της στη δύσκολη κατάσταση, γράφοντας: "Αντέδρασες σαν να χάνεις τα δόντια σου κάθε μέρα."

Η Marichka μοιράστηκε το βίντεο του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, λέγοντας ότι ήταν μία από τις πολλές «απρόβλεπτες» καταστάσεις που είχε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της περιόδου της ως δημοσιογράφος.

Εξήγησε ότι πιθανότατα συνέβη ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος που συνέβη πριν από περισσότερα από 10 χρόνια με τη νεαρή κόρη της.