Τίγρης σπέρνει τον τρόμο στη Γαλλία.

Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό της τίγρης που εθεάθη χθες το πρωί να κυκλοφορεί αμέριμνη στο κέντρο επαρχίας της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωϊ, στην περιοχή του Μοντεβρέν, δεκάδες χιλιόμετρα μακριά απο το Παρίσι, μία γυναίκα είδε την τίγρη να περιφέρεται στους δρόμους και μάλιστα κατάφερε να την βγάλει και φωτογραφία.

Ολόκληρη επιχείριση έχει στηθεί προκειμένου να εντοπιστεί και να πιαστεί το άγριο ζώο, πρωτού προκαλέσει κάποιο ατύχημα, είτε στον εαυτό της, είτε σε άλλους. Αστυνόμοι, χωροφύλακες αλλά και στρατιώτες είναι μερικοί απο αυτούς που θέλησαν να συμμετάσχουν στην έρευνα.

Ελικόπτερο εξοπλισμένο με θερμική κάμερα συνεχίζει να περιστρέφεται πάνω από την περιοχή αυτή. «Το ελικόπτερο έκανε πτήσεις τη νύχτα, αλλά οι έρευνες δεν έχουν ακόμη δώσει κανένα αποτέλεσμα. Ακόμα τίποτα για το πού μπορεί να βρίσκεται η τίγρης», δήλωσε πηγή της νομαρχίας.

Όπως χθες, έχουν δοθεί οδηγίες στους κατοίκους της Μοντεβρέν, εκεί όπου εθεάθη η τίγρης χθες, αλλά και στις γύρω κοινότητες Σεσί και Σαλιφέρ να μετακινούνται με αυτοκίνητο και να αποφεύγουν δασώδεις περιοχές. Δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν γύρω από σχολεία πριν από την έναρξη των μαθημάτων, δήλωσε η πηγή της νομαρχίας.

Tags: