Τι είναι το μήνυμα από 54122;

Τελευταία βλέπω όλο και περισσότερα δημοσιεύματα που αφορούν το νούμερο 54122 από το οποίο διάφοροι άνθρωποι έχουν λάβει μήνυμα ενημέρωσης. Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους που έλαβαν το μήνυμα ενημέρωσης είμαι και εγώ. Τι είναι όμως αυτό;

Σύμφωνα με την εταιρία η οποία διαχειρίζεται αυτό τον αριθμό η οποία έχει όνομα Teligron Ltd το 54122 είναι μια υπηρεσία Chat. Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε αυτήν θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα www.ellinespadou.com και να επιλέξετε να συμμετάσχετε. Κατόπιν θα σας έρθει και αυτό το διάσημο ενημερωτικό μήνυμα της εγγραφής. Όπως μου είπε ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε στο τηλέφωνο που κάλεσα επειδή η εταιρία γνωρίζει ότι υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποιος γράφετε και ή βάζει κινητό άλλου για φάρσα ή κάνει λάθος, η εταιρία επέλεξε για να είναι και νόμιμη και για να προστατέψει τόσο τον καταναλωτή όσο και τον εαυτό της να στέλνει μήνυμα ενημέρωσης στους αριθμούς που γράφονται στην υπηρεσία της. Το σημαντικό είναι ότι τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι δωρεάν οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το λογαριασμό.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως επικοινώνησα μαζί τους και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και μέσω τηλεφώνου και η ανταπόκριση ήταν άμεση. Το σημαντικό είναι ότι όταν τους παρακάλεσα να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο μετά από λίγες μέρες με κάλεσε ο ίδιος και ήταν εξυπηρετικότατος. Συνεπώς αν σας τύχει μην αγχωθείτε, απλά επικοινωνήστε μαζί τους και ζητήστε διαγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλέφωνο: 2111768263
mail:[email protected]
www.teligron.com
www.ellinespadou.com