Ιανουάριος 2014

Κόπηκε στα δυο η γη στην Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά ύστερα από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα. Δρόμοι έχουν ανοίξει στα δύο και έτσι χωριά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν και έχουν αποκλειστεί. Σε ένα άλλο χωριό της Κεφαλονιάς, σε ένα σημείο που δεν είναι δρόμος απλά φύση έχει ανοίξει στα δυο κάτι που σου προκαλεί δέος όταν το βλέπεις γιατί καταλαβαίνεις την δύναμη της φύσης.

Όχημα της ΔΕΗ στο κενό

Ένα όχημα της ΔΕΗ λόγω ενός αναφορικού δρόμου και επειδή υπήρχε πάγος στο οδόστρωμα ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όταν οδηγός αντιλήφθηκε ότι έχασε τελείως τον έλεγχο άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω από το όχημα το ίδιο έκανε και ο συνοδηγός, αυτό τους έσωσε την ζωή. Το όχημα της ΔΕΗ έπεσε σε μια χαράδρα 10 μέτρων, το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές.

Νεκρός άντρας στα Καλάβρυτα

Ένας άνδρας 42 ετών βρέθηκε νεκρός στον στάβλο του από φίλους του που τον έψαχναν χθες το μεσημέρι κατά τις τέσσερις, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του, στο σημείο που βρέθηκε ο άτυχος άνδρας δεν υπάρχει κάποιο σημείωμα που να λέει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, ούτε κάποιος φίλος του η γνωστός μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση γιατί ποτέ δεν έδωσε κανένα τέτοιο σημάδι.

Σχολικοί φύλακες

Οι σχολικοί φύλακες νωρίς το πρωί έκανα διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις μεταρρυθμίσεις που θέλει να κάνει η κυβέρνηση για το επάγγελμά τους.

Κινητοποιήσεις για εκπαιδευτικούς

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εκπαιδευτικοί στην Θεσσαλονίκη. Οι κινητοποιήσεις γίνονται για το λόγο για τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για τους εκπαιδευτικούς. Ότι έχουν υποβαθμίσει την Παιδεία και ότι θέλουν να γίνεται αυτοαξιολόγηση ανάμεσα στους καθηγητές.

Ο Μόρσι στο εδώλιο

Ο Μοχάμεντ Μόρσι για άλλη μια φορά βρίσκεται στο εδώλιο για υβριστικές προσφωνήσεις προς τους δικαστικούς. Αυτή θα είναι η τέταρτη του δίκη από το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα από τον μήνα Ιούλιο.

Πάρτι για Μισέλ Ομπάμα

Η πρώτη κυρία της Αμερικής χθες είχε γενέθλια και έκλεισε τα 50. Σήμερα θα γίνει πάρτι για τον εορτασμό των γενεθλίων της Μισέλ Ομπάμα, η λίστα των καλεσμένων δεν είναι γνωστή. Φήμες και από τα ονόματα που ακούγονται είναι ότι στο πάρτι θα παρευρίσκεται η Beyonce.

Ελεύθερος ο οπαδός

Ο 40χρονος άνδρας που είχαν συλλάβει οι αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας στα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα μεταξύ Αιγάλεου και ΑΕΚ αφέθηκε ελεύθερος. Ο λόγος είναι όπως δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου είναι ότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μαχαιρίες στην Αθήνα

Χθές το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ηπείρου αλλοδαποί έκανα καυγά μεταξύ τους και σκότωσαν έναν αλλοδαπό ηλικίας 38 ετών με αιχμηρό αντικείμενο. Τον άτυχο αλλοδαπό τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά ήταν πολύ αργά. Η ασφάλεια Αττικής έχει αναλάβει την υπόθεση.

Βαλερί Τριερβελέρ παραμένει στο νοσοκομείο

Η Βαλερί Τριερβελέρ η σύντροφος του πρωθυπουργού της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα παραμείνει στο νοσοκομείο και σήμερα παρόλο που είχε προγραμματιστεί σήμερα να πάρει εξιτήριο. Η Βαλερί Τριερβελέρ βρίσκεται ήδη τρεις μέρες στο νοσοκομείο.

Σελίδες