Ιανουάριος 2015

Mία παιδική χαρά για μεγάλους!

Μπορεί να χρόνια να πέρασαν, πολλοί είναι όμως αυτοί που αντιστέκονται στο χρόνο και συνεχίζουν να νιώθουν σαν παιδιά.

Εάν, λοιπόν, ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία και τύχει να βρεθείτε στο Hammersmith του Λονδίνου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε την Pearlfisher Gallery, για να νιώσετε πραγματικά πως επιστρέφετε στην παιδική σας αθωότητα!

Η ομάδα υπευθύνων της gallery ετοίμασε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τον οποίο γέμισε με 81.000 ολόλευκα μπαλάκια, στα οποία μπορούν άνετα να βυθιστούν περίπου 30 ενήλικες.

Tags: 

Πατέρας είδε την κόρη του στο Playboy και αυτοκτόνησε.

Το εντυπωσιακό μοντέλο ,Loredana Chivu , αποφάσισε να κάνει μία άκρως ερωτική φωτογράφιση για την ρουμάνικη έκδοση του περιοδικού Playboy, χωρίς όμως να υπολογίσει και τις συνέπειες που θα έφερνε αυτή η πράξη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και η ίδια η 25χρονη, μόλις ο πατέρας της είδε την αποκαλυπτική φωτογράφιση, σοκαρίστηκε και αποφάσισε να κόψει κάθε επικοινωνία με την κόρη του, ενώ επιχείρησε μάλιστα να την απομακρύνει και απο την υπόλοιπη οικογένεια.

Tags: 

38χρονος στην εντατική μετά απο ατύχημα λόγω αέρα.

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις και η έντονη κακοκαιρία που πλήττει το τελευταίο διάστημα πολλές περιοχές της Ελλάδος, «χτύπησε» και τη Λέσβο, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές αλλά με αποκορύφωμα τη μάχη ζωής που δίνει ένας 38χρονος, μετά απο ατύχημα που είχε λόγω αέρα.

Ο 38χρονος άντρας έκανε σέρφ, την ώρα που ένας ξαφνικός και πολύ δυνατός άνεμος τον σήκωσε απο την επιφάνεια της θάλασσας και τον «πέταξε» πάνω σε μία κολώνα της ΔΕΗ.

Tags: 

Την χώρισε γιατί του έκανε πολύ...στοματικό!

Μία πολύ ιδιαίτερη αιτία διαζυγίου παρουσιάστηκε πρόσφατα σε δικαστήριο του Chicago, όπου ένας 35χρονος άντρας ζήτησε διαζύγιο απο την σύζυγο του, διότι του έκανε συνεχώς...στοματικό έρωτα!

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στο δικαστήριο, λόγω της περίεργης ψύχωσης της γυναίκας του να κάνει συνεχώς τη συγκεκριμένη πράξη, κατέληξε να απολυθεί απο πολλές δουλειές, καθώς πολλές φορές αργούσε να πάει ή απουσίαζε εντελώς, δεν μπορούσαν να καλέσουν κόσμο στο σπίτι ή γενικότερα να συναναστραφούν με φίλους και γενικότερα, όλη τους η ζωή είχε καταλήξει να περιορίζεται στην συγκεκριμένη πράξη.

Tags: 

Απίστευτος καβγάς για τα μάτια μίας στρίπερ!

Σαλούν της Άγριας Δύσης θύμησε η κατάσταση που επικράτησε σε στριπιτζάδικο, στη Μόσχα της Ρωσίας, μετά απο έντονο καβγά μεταξύ μαφιόζων, ο οποίος κατέληξε σε ανταλλαγή πυρών.

Πέτρα του σκανδάλου, όπως φάνηκε, ήταν μία νεαρή στρίπερ, για τα μάτια της οποία έγινε και όλο το περιστατικό. Με την νεαρή καλλονή φλέρταρε το μέλος της μίας συμμορίας μαφιόζων, την ώρα που το μέλος μιας άλλης συμμορίας μαφιόζων επεδίωξε να μιλήσει μαζί της.

Tags: 

Βραδιά τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στο Κιλκίς.

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια άγνωστων κακοποιών έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι απο χωριό Μεγάλη Στέρνα του Κιλκίς, χθες αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, οι δράστες εισέβαλλαν στην μονοκατοικία του ζεύγους πιθανότατα απο ανασφάλιστο παράθυρο. Οι κακοποιοί, οι οποίοι φορούσαν fullface μάσκες, έπιασαν στην κυριολεξία το ζευγάρι στον ύπνο.

Αφού τους ακινητοποίησαν, δένοντας τους με μονωτική ταινία, υπό την απειλή μαχαιριού, απαίτησαν να μάθουν πού βρίσκονται κρυμένα τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας.

Tags: 

Τους μοίρασαν…πάνες!

Μπορεί η επόμενη είδηση να ακουστεί σαν φάρσα, σας διαβεβαιώνουμε όμως πως είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Το κράτος της Μανίλα μοίρασε πάνες ενηλίκων στους αστυνομικούς, οι οποίοι, λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου, θα έπρεπε να επιτηρούν συνεχώς και χωρίς σταματημό τους δρόμους, στους οποίους δυστυχώς δεν υπάρχουν φορητές τουαλέτες.

Tags: 

10 αλήθειες για όσους έχουν γάτες.

Τα κατοικίδια μας προσφέρουν απίστευτη και ανιδιοτελή αγάπη, γεμίζοντας τη ζωή μας και την καθημερινότητα μας, μοιράζοντας χάδια αλλά και σκανταλιές.

Όλα όμως αλλάζουν αν είσαι ιδιοκτήτης γάτας. Ή καλύτερα, αν συγκατοικείς με μία γάτα. Διότι, ως γνωστόν, οι γάτες έχουν πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα και συμπεριφορά, αγνοώντας πλήρως το γεγονός οτι έχουν αφεντικό!

Tags: 

Πνίγεται απο τα σκουπίδια η Τρίπολη.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχθεί και πάλι η πόλη της Τρίπολης, εξαιτίας των τρομακτικών ποσοτήτηων σκουπιδιών που έχουν μαζευτεί πάλι, φτάνοντας την κατάσταση στο κόκκινο, αφού τα όρια της αντοχής έχουν ξεπεραστεί και πλέον η κατάσταση έχει λάβει διαστάσεις υγειονομικής κρίσης.

Η απόφαση να χαρακτηριστεί ως κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Τρίπολη, πάρθηκε απο τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ύστερα από εξουσιοδότηση που του παρασχέθηκε από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.

Tags: 

Διάρρηξη κινηματογραφικών διαστάσεων στη Μεσογείων.

Με την γνωστή και κλασσική μέθοδο του...ριφιφί κατάφεραν δύο άγνωστοι δράστες να διαρρήξουν και να ληστέψουν ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, επί της Μεσογείων.

Οι δύο ληστές είχαν ανοίξει μία μεγάλη τρύπα στη μεσοτοιχία του καταστήματος και της διπλανής πολυκατοικίας και έτσι, ανενόχλητοι, κατάφεραν να μπουν μέσα στο κατάστημα.

Όσο χτυπούσε ο συναγερμός του καταστήματος και μέχρι να καταφτάσει η Αστυνομία, οι άγνωστοι διαρρήκτες «σήκωσαν» όποια συσκευή τηλεφώνου βρήκαν αλλά και πολλά tablets.

Tags: 

Σελίδες