Μάρτιος 2015

Της έσκασαν τα εμφυτεύματα μετά απο ισχυρή πτώση.

Ένα αρκετά επίπονο ατύχημα είχε μία Κολομβιανή καλλονή, η οποία αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά απο πτώση που είχε κατά τη διάρκεια ενός χορού, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να σκάσουν τα εμφυτεύματα στο στήθος της.

Το πληθωρικό μοντέλο Diosa Canales (το κανονικό της όνομα είναι Dioshaily Rosfer Canales Gil), έκανε το κλασσικό της νούμερο, χορεύοντας πάνω σε ένα στύλο pole dancing, όταν ξαφνικά τα χέρια της γλύστρισαν και κατέληξε στο πάτωμα με μεγάλη δύναμη, με αποτέλεσμα να σκάσουν επιτόπου και τα δύο εμφυτεύματα.

Tags: 

Μία ολόκληρη μέρα με τον μπόμπιρα.

Ένας νεαρός μπαμπάς θέλησε να αποδείξει στη γυναίκα του πως είναι παραπάνω απο ικανός, όχι μόνο να προσέξει τον γιο τους όσο εκείνη λείπει, αλλά και να παίζει μαζί του ώρες ατελείωτες!

Σίγουρα βέβαια, ο φόβος και ο τρόμος κάθε μαμάς είναι να γυρίσει και να βρει το σπίτι της άνω κάτω και γεμάτο με σκόρπια παιχνίδια! Αυτό φυσικά δεν συνέβη, αφού ο καλός μπαμπάς, αφού έπαιξε κάθε λογής παιχνίδι με τον πιτσιρικά, τα μάζεψε όλα και σιγύρισε ώστε να είναι όλα στην εντέλεια!

Παρακολουθήστε το γλυκό βίντεο:

Tags: 

McDonald’s τώρα και σε...ρούχα!

Για τους λάτρεις του junk food και δη των McDonald’s, η είδηση που ακολουθεί σας αφορά και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ξετρελαθείτε!

Η πασίγνωστη αλυσίδα ταχυφαγείων αποφάσισε να λανσάρει δική της σειρά ρούχων, με σχέδια φυσικά μερικά απο τα πεντανόστιμα εδέσματα της.

Πρόκειται για μία άκρως ολοκληρωμένη συλλογή καθώς περιέχει αθλητικά είδη, ταπετσαρίες, παπούτσια και αξεσουάρ για σκύλους, όλα φυσικά καλυμένα με λιχουδιές του καταστήματος.

Tags: 

Τράκαρε με... αγελάδα!

Τουριστικό λεωφορείο που διέσχιζε τον εθνικό δρόμο Σερρών-Θεσσαλονίκης συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενη αγελάδα που έβοσκε αμέριμνη και θέλησε να περάσει στην απέναντι μεριά του δρόμου.

Tags: 

Την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επειδή τον απέρριψε.

Αντιμέτωπος με βαριά ποινή φυλάκισης βρίσκεται πλέον ένας 48χρονος άντρας απο το Λονδίνο, ο οποίος επιτέθηκε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία 26χρονη κοπέλα, μόνο και μόνο επειδή δεν ανταπέδωσε στο έντονο φλερτ του.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποίησε η αστυνομία, ο Lloyd Byfield αποφάσισε να επισκφτεί την Leighann Duffy στο διαμέρισμα της και να της ζητήσει το λόγο που δεν θέλει να είναι ζευγάρι μαζί του.

Tags: 

Βρετανία:Πολύτεκνη μητέρα με...ακριβά γούστα!

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη μία πολύτεκνη μητέρα απο το Λονδίνο, μητέρα 11 παιδιών και έγκυος στο 12ο, η οποία λαμβάνει συνολικά το χρόνο 55.000 ευρώ απο το κράτος και δεν διστάζει να ξοδέψει αρκετές χιλιάδες απο αυτά για να αγοράσει πανάκριβα και πολυτελή αντικείμενα.

Ο λόγος για την Cheryl Prudham, η οποία εθεάθη να βγαίνει απο το υπερπολυτελές κατάστημα του οίκου Mulberry, ο οποίος εμπορεύεται τσάντες, κρατώντας τα ψώνια της.

Tags: 

Δώρισε το νεφρό της στην αφεντικίνα της και εκείνη την απέλυσε!

Σάλο έχει ξεσπάσει με την υπόθεση μίας εργαζόμενης, η οποία ως ένδειξη συμπόνοιας και καλής θέλησης, δώρισε το νεφρό της προκειμένου να σωθεί η αφεντικίνα της, η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο και αντί για «ευχαριστώ», πήρε ως απάντηση...την απόλυση της.

Όπως έγινε γνωστό, μόλις η 47χρονη Debbie Stevens έμαθε πως το αφεντικό της, η Jackie Brucia, 61 ετών, βρισκόταν στο νοσοκομείο, έτρεξε για να βοηθήσει. Επειδή δεν ήταν συμβατός δότης, το νοσοκομείο συμφώνησε να δωρίσει το νεφρό της σε άλλο ασθενή και έτσι να ανέβει πιο πάνω στη λίστα αναμονής η Jackie.

Tags: 

Φάλαινα σκότωσε 35χρονη Καναδή.

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για μία 35χρονη Καναδή, η οποία πήγε στο Μεξικό με δύο φίλους και κατέληξε να χάσει τη ζωή της.

Η 35χρονη και οι δύο φίλοι βρίσκονταν με σκάφος, στον κόλπο Κάμπο Σαν Λούκας, στα ανοιχτά του Μεξικού, όταν μια φάλαινα έκανε την εμφάνιση της. Το κήτος αναπήδησε πάνω απο το νερό και έπεσε πάνω στο σκάφος, σκοτώνοντας την άτυχη γυναίκα και τραυματίζοντας τα άλλα δύο άτομα.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του καπετάνιου του σκάφους να αποφύγει το κήτος, η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και δυνατή, με αποτέλεσμα να ρίξει την 35χρονη στο νερό.

Tags: 

Του άρεσε το σέρβις και άφησε πουρμπουάρ 25.000 δολάρια!

Κι όμως, γίνονται ακόμα καλές πράξεις! Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά ένα σερβιτόρο και ένα φιλοδώρημα του ύψους των 25.000 δολαρίων, το οποίο αναμφισβήτητα του άλλαξε τη ζωή!

Πρόκεται για τον Brian Maixner, έναν σερβιτόρο ο οποίος εργάζεται στο εστιατόριο Doo-Dah Diner, στη Γουίτσιτα στο Κάνσας των ΗΠΑ. Κατάφερε να γίνει διάσημος στα τοπικά μίντια, μετά απο το υπέρογκο φιλοδώρημα που έλαβε!

Tags: 

Χιονόμπαλα κανείς;

Εσείς τί θα κάνατε αν, εκεί που οδηγούσατε, περνάγατε δίπλα απο μία καρότσα γεμάτη με…χιόνι;

Σίγουρα, ένα αγροτικό σταματημένο στην άκρη του δρόμου, το οποίο πουλά διάφορα καλούδια όπως λαχανικά, φρούτα κτλ, να μην σας προκαλέσει και τόση εντύπωση, αφού τα πετυχαίνουμε όλοι συχνά πυκνά.

Αν όμως η καρότσα ήταν γεμάτη με χιόνι και συνοδευόταν μάλιστα απο μία ταμπελίτσα, η οποία ενημερώνει πως το «εμπόρευμα» κοστίσει 0,50 ευρώ/τεμάχιο, τότε σίγουρα θα το προσέχατε!

Tags: 

Σελίδες