Σεπτέμβριος 2015

Ένα εντυπωσιακό τρικ με μακιγιάζ

Τελικά η δύναμη του μακιγιάζ είναι μεγάλη και αυτό μας το αποδεικνύει περίτρανα η νεαρή κοπέλα που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η οποία κατάφερε, χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά είδη μακιγιάζ, να δημιουργήσει ένα απίστευτο αποτέλεσμα που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Χρησιμοποιώντας μόνο καλλυντικά που χρησιμοποιεί καθημερινά για να ολοκληρώσει το δικό της μακιγιάζ, η ταλαντούχα νεαρή προσπαθεί να μας μπερδέψει αλλά και να μας ξαφνιάσει, ζωγραφίζοντας μία ζωντανή παραίσθηση πάνω στο πρόσωπο της.

Tags: 

Η γκάφα της χρονιάς απο νεαρό μοντέλο!

Η γκάφα της χρονιάς απο νεαρό μοντέλο!

Μία γκάφα άνευ προηγουμένου έκανε ένα 18χρονο μοντέλο κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Ιταλία.

Όταν ένας εκ των κριτών την ρώτησε σε ποιά εποχή θα ήθελε να έχει ζήσει, η ίδια δίστασε αρχικά να απαντήσει αλλά τελικά αυτό που είπε τους άφησε όλους άφωνους! "Το 1942, στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, θα ήθελα να το ζήσω αυτό", είπε χαρακτηριστικά.

Tags: 

Τραγικό δυστύχημα στην Κηφισίας - Δύο νεαροί νεκροί.

Ένα θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωϊ στην λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ, όπου ένα αμάξι ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μία κολώνα της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, το αμάξι στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20 ετών αντίστοιχα, κινούταν με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα που οδηγεί προς το κέντρο της Αθήνας. Περίπου στο ύψος του κτήματος Συγγρού, ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε πάνω σε μία κολώνα της ΔΕΗ.

Tags: 

Νοικιάστε...θλιμένους συγγενείς για την κηδεία σας!

Μήπως ανησυχείτε πως δεν θα έρθει κανένας να σας θρηνήσει στην κηδεία σας ή πως δεν θα έχετε τελος πάντων όσο κόσμο φανταζόσασταν;

Μία βρετανική εταιρεία αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτό το άσχημο, θα λέγαμε, δίλημμα και έτσι προχώρησε στις παροχές της εξής υπηρεσίας: νοικιάζει έναντι ανάλογου ποσού φυσικά...συγγενείς-μαϊμού που θα έρθουν και θα θρηνήσουν στην κηδεία σας, χωρίς κανείς ποτέ να καταλάβει πως δεν είναι πραγματικοί συγγενείς.

Tags: 

Γυναίκα παρουσιάστηκε ως άντρας και έκανε σεξ με γυναίκα.

Μία απίστευτη υπόθεση έφτασε στις βρετανικές δικαστικές αίθουσες όταν μία νεαρή κοπέλα κατήγγειλε την 25χρονη Gayle Newland, που βλέπετε στην φωτογραφία, η οποία κατηγορείται πως υποδυόταν τον άντρα για να κάνει δεσμό με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Tags: 

Αυτό θα πει "ξεπαρκάρω με άνεση"!

Μαθήματα ξεπαρκαρίσματος παρέδωσε ένας οδηγός που αποφάσισε να δώσει άλλο νόημα στην έννοια "ξεπαρκάρω".

Το περιστατικό συνέβη στις Συρακούσες και το εν λόγω βίντεο έχει ήδη γίνει viral. Όπως θα δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν, ο άντρας πήγε να μπει στο αμάξι για να φύγει, όταν συνειδητοποίησε πως τον έχουν κλείσει και δεν μπορεί να ξεπαρκάρει.

Tags: 

Η αλήθεια πίσω απο την εικόνα

Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με βαρύ νόημα απο πίσω έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες τοπ γύρο του διαδικτύου, με πληθώρα κόσμο να το "ανεβάζει" καθημερινά σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για την ιστορία ενός νεαρού άστεγου άντρα, ο οποίος βρήκε καταφύγιο στην είσοδο ενός καταστήματος. Καθημερινά, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τον διώχνει με τον χειρότερο τρόπο.

Μία μέρα όμως, ανοίγει το μαγαζί και ο άστεγος άντρας δεν είναι πουθενά. Τότε αποφασίζει να δει τα πλάνα απο την κάμερα ασφαλείας μήπως βρει τί έγινε. Αυτό που βρήκε τον συγκλόνισε...

Tags: 

Σοκαριστικές εικόνες ξυλοδαρμού μιας εγκύου γυναίκας.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που μεταδόθηκαν απο το διαδίκτυο απο μία άκρως βάναυση τιμωρία που δέχτηκε μία νεαρή γυναίκα απο την Κίνα, η οποία είναι μάλιστα σε ενδιαφέρουσα, γεγονός που δεν έδειξε να συγκινεί κανέναν.

Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή κοπέλα κατηγορήθηκε για κλοπή και παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής αν η κατηγορία είναι αληθής ή όχι. Όποια και να είναι η αλήθεια, αυτό που ακολούθησε ήταν το λιγότερο τραγικό.

Tags: