Οκτώβριος 2015

Βρέθηκε μυστήριο πλάσμα σε ακτή στην Ουρουγουάη.

Αντιμέτωποι με ένα άκρως περίεργο θέαμα βρέθηκαν μερικοί πυροσβέστες απο την Ουρουγουάη, οι οποίοι ανακάλυψαν ένα περίεργο πλάσμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στο νερό, σε ακτή της χώρας.

Το μυστηριώδες πλάσμα παρουσιάσει εκπληκτικές ομοιότητες με το ανθρώπινο είδος και οι διάφοροι επιστήμονες που έτρεξαν για να ρίξουν μία ματιά, παρουσίασαν τα πρώτα αποτελέσματα τους σε μία συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου του 2015.

Tags: 

Ένα ζευγάρι σαν...κούκλες!

Η μόδα που θέλει νέους και νέες απο όλο τον κόσμο να ξαπλώνουν στο κρεβάτι του πλαστικού προκειμένου να μοιάσουν όσο περισσότερο γίνεται με τις αγαπημένες τους κούκλες, Barbie και Ken, έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε μανία και ολοένα και περισσότερα άτομα καθημερινά καταφεύγουν σε αυτές τις εξωφρενικές αλλαγές.

Το ίδιο αποφάσισαν να κάνουν και ο 23χρονος Quentin Dehar και η 20χρονη σύντροφος του Anastasia Reskoss, οι οποίοι απο πολύ μικρή ηλικία είχαν μανία με τις κούκλες αυτές και ήθελαν πάντα να τους μοιάσουν.

Tags: 

'Εβαλε στο μάτι της κόλλα στιγμής αντί για κολλύριο

Μία γυναίκα απο το Κάνσας είχε την ατυχία να μπερδέψει το κολλύριο ματιών με την κόλλα στιγμής, με αποτέλεσμα να μείνει με το βλέφαρο κλειστό για εννιά ολόκληρες ημέρες.

Η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της όταν ένιωσε ένα ξένο σώμα στο εσωτερικό του ματιού. Έτσι ζήτησε απο την μικρή της κόρη να της φέρει ένα κολλύριο με φυσικό ορό για τα μάτια. Η μικρή όμως έκανε λάθος και αντί για κολλύριο, έφερε ένα μικρό σωληνάριο με κόλλα στιγμής.

Tags: 

Ο άντρας χωρίς πέος που έχει κοιμηθεί με περισσότερες απο 100 γυναίκες.

Μία ιδιαίτερη περίπτωση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με έναν άντρα απο τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος γεννήθηκε χωρίς πέος και παρόλα'αυτά ισχυρίζεται πως έχει κάνει σεξ με περισσότερες απο 100 γυναίκες στη ζωή του μέχρι στιγμής.

Ο λόγος για τον 40χρονο Άντριου Γουάλντ, ο οποίος γεννήθηκε με μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση, η οποία είναι γνωστή και ως εκστροφή της ουροδόχου κύστης, προκαλώντας έτσι την εσωτερική ανάπτυξη του πέους του.

Tags: 

Το μεγαλύτερο fail της χρονιάς

Πραγματικά πάει καιρός απο τότε που κυκλοφόρησε τελευταία φορά κάποιο βίντεο με ένα τόσο μεγάλο και τραγικό θα λέγαμε fail!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε έναν Ιαπωνέζο ο οποίος κάνει Live streaming και κάποια στιγμή προσπαθεί - ένα Θεός ξέρει γιατί - να ανάψει ένα ( ή και περισσότερα, δεν φαίνεται καλά) σπίρτα.

Όπως καταλαβαίνετε, κάτι δεν πήγε καλά και τα σπίρτα έπεσαν κάτω και απο κει και πέρα ξεκινά η κατρακύλα. Σιγά-σιγά όλο το δωμάτιο αρχίζει και πιάνει φωτιά, με τον άτυχο φίλο μας να προσπαθεί να τη σβήσει με μικρά μπολάκι νερού αλλά μάταια.

Tags: 

Ζευγάρι περιμένει παιδί μετά απο 17 χρόνια προσπάθειας.

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες και έχει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες views, αφού το περιεχόμενο του είναι πέρα για πέρα γλυκό.

Μία γυναίκα αποφάσισε να κάνει έκπληξη στο σύζυγο της και να του ανακοινώσει με ιδιαίτερο τρόπο πως περιμένουν επιτέλους παιδί, μετά απο 17 ολόκληρα χρόνια προσπάθειας.

Αξίζει να αναφερθεί πως ανά τα χρόνια υπήρξαν εγκυμοσύνες αλλά με άσχημη κατάληξη, καθώς η Dana Griffin-Graves, όπως ονομάζεται περήφανη-πλέον-μέλλουσα μαμά, είχε τρεις αποβολές και μία γέννα όπου το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Tags: