Φεβρουάριος 2016

Ο πιο όμορφος σκύλος του κόσμου

Δεν είναι τυχαίο που λένε πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου: Οι τετράποδοι «συγκάτοικοι» δεν πρόκειται να προδώσουν τους ιδιοκτήτες τους ποτέ και αυτό είναι γεγονός.

Υπάρχουν όμως και κάποια σκυλάκια που εκτός από την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους, διακρίνονται και για την εντυπωσιακή τους …μουσούδα. Έτσι και αυτός εδώ ο φίλος μας ξεχωρίζει πραγματικά και εκλέχθηκε ανάμεσα σε πολλά για τον πιο όμορφο σκύλο του κόσμου.

Tags: 

Σκότωσε τη σύζυγο του διότι δεν τον άφηνε να παρακολουθήσει έναν αγώνα τένις

Η ισραηλινή δικαιοσύνη απήγγειλε κατηγορίες την Πέμπτη σ' έναν 76χρονο στο Τελ Αβίβ διότι δολοφόνησε την σύζυγό του που τον εμπόδιζε να παρακολουθήσει ήρεμα τον τελικό του τουρνουά τένις της Αυστραλίας.

Ο Μόρις Μπινιασβίλι, 76 ετών, σκότωσε τη σύζυγό του Μάλχα, αρχικά χτυπώντας την με μια επιφάνεια κοπής και κατόπιν με ένα σφυρί, διότι εκείνη δεν σταματούσε να του μιλάει και να τον ενοχλεί ενώ εκείνος προσπαθούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Βρετανού Άντι Μάρεϊ την 31η Ιανουαρίου, αποκαλύπτεται στα επίσημα έγγραφα.

Tags: 

Γυαλιά – καρφιά τα έκανε σε super market στα Γρεβενά ένας εκπαιδευτικός

Ένα βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε το πρωί της Δευτέρας το κατάστημα LIDL στα Γρεβενά, όπου ένας 45χρονος εκπαιδευτικός εισέβαλε μέσα στο σούπερ μάρκετ και σε κατάσταση «αμόκ» άρχισε να διαλύει τα ράφια με τα αλκοολούχα ποτά.

Ο 45χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη από την αστυνομία και δήλωσε ότι ο λόγος που προέβη στις καταστροφές είναι ότι στα barcode που βρίσκονται στα προϊόντα έκρυβαν μέσα τον Αντίχριστο. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο 45χρονος εκπαιδευτικός, διδάσκει ακόμα σε σχολείο της πόλης και έρχεται καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες παιδιά.

Tags: 

Έφαγε 30 χρυσόψαρα για τιμωρία

Στην Ιαπωνία μία μητέρα συνελήφθη, όταν ανάγκασε την ανήλικη κόρη της να φάει 30 χρυσόψαρα για τιμωρία.

Η Yoko Ogata και ο φίλος της Takesi Egami, σκότωσαν τα ψάρια ρίχνοντας απορρυπαντικό στο ενυδρείο που είχαν στο σπίτι και ανάγκασαν το παιδί να τα φάει επειδή τα αγαπούσε και έδειχνε υπερβολικό ζήλο στη φροντίδα τους.

Η μικρή είναι καλά στην υγεία της, δεν προκλήθηκαν βλάβες όμως είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς αγαπούσε τα χρυσόψαρα, τα οποία είχε ως παρηγοριά. Στο παρελθόν είχε ξαναδεχτεί κακοποίηση από τη μητέρα της, εξαιτίας πάλι του κατοικίδιου που είχε σαν συντροφιά.

Tags: 

Δισεκατομμυριούχος κληρονόμος ένας γάτος

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε ηλικία 74χρονων από παθολογικά αίτια. Η κυρία διατηρούσε πολύ μεγάλη περιουσία, είχε τέσσερις επαύλεις, μετοχές 55.000 ευρώ, κοσμήματα σε θυρίδα και μεγάλο ποσό σε καταθέσεις που υπολογίζονται περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Tags: 

Μια από τις πιο παράξενες δουλειές του κόσμου

Aγκαλιά με τα Πάντα. Πως θα σας φαινόταν να βγάζατε 32.000 δολάρια το χρόνο για να φροντίζετε τα συμπαθέστατα αυτά ζώα;

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, ο επιστάτης των πάντα είναι μια πραγματική δουλειά στην Κίνα στο Κέντρο Προστασίας και Ερευνητικό Κέντρο των γιγάντιων πάντα.

Tags: 

Προμηθευτής αέρα στην Κίνα

Πανέξυπνος ο 27χρονος Leo De Watts, ο οποίος σκέφτηκε να γίνει επιχειρηματίας πουλώντας μόνο αέρα, είναι ένας τρόπος ανέξοδος με 100% κέρδος, όπως αναφέρει ο «Ιndependent».

Η εργασία του είναι να μαζεύει αέρα από διάφορες περιοχές της βρετανικής επαρχίας και να τον στέλνει κλεισμένο σε βαζάκια στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στο Πεκίνο και στη Σανγκάη, όπου εκεί οι κάτοικοι υποφέρουν περισσότερο από την ατμοσφαιρική ρύπανση, οπότε για λίγο «καθαρό» αρέρα πληρώνουν αδρά.

Tags: 

Μόνη στην πτήση με... 150 ευρώ

Τυχερή στάθηκε μία Κινέζα, η οποία καταβάλλοντας μόλις 150 ευρώ ταξίδεψε μόνη της, με αεροπλάνο, από τη Wutan στην Guangzhou.

Λόγω της κακοκαιρίας και της μαζικής μετακίνησης πολίτων δεν υπήρξε μεγάλος συντονισμός όχι μόνο στα αεροδρόμια αλλά και στο σιδηροδρομικό δίκτυο με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλες καθυστερήσεις.

Tags: 

Προσοχή στα «εργένικα» πάρτι

Ο James είναι «νιόπαντρος» με τη γυναίκα του την Kelly και δήλωνε από τους πιο ευτυχισμένους άντρες της γης, μέχρι να έρθει στο κόσμο το πρώτο τους παιδί, «καρπός» του έρωτά τους.

«Ο γάμος μας έγινε πριν 9 μήνες, μία υπέροχη τελετή και ένα πιο τέλειο «εργένικο» party» μας είπε ο James. Αν και στην αρχή δεν ήθελε το ζευγάρι να κάνουν ξεχωριστά πάρτι οι φίλοι του γαμπρού ήταν αυτοί που επέμεναν και τους μετέπεισαν.

Tags: 

Η Αθανασία Νταβαρίνου στα «Όσκαρ»

Η μόνιμη υπέρ τυχερή τηλεθεάτρια ακούει στο όνομα Αθανασία Νταβαρίνου ή ενίοτε Νταβαρίνου Νάσια. Ένα πρόσωπο υπαρκτό ή μη κανένας δεν γνωρίζει, είναι το άτομο που κερδίζει σε κάθε κλήρωση.

Όλες οι γνωστές εκπομπές τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου ανακοινώνουν την ίδια νικήτρια σε όλα τα τηλεπαιχνίδια, κληρώσεις και διαγωνισμούς που κατά καιρούς κάνουν.

Φήμες λένε πως η Αθανασία Νταβαρίνου έχει νοικιάσει τρείς αποθήκες για να μπορεί να στεγάσει όλα της τα δώρα που έρχονται σωρηδόν από όλα τα κανάλια και όλες τις εκπομπές.

Tags: