Ιούνιος 2016

Βρήκε μια ταραντούλα μέσα στο σπίτι του

Στην πόλη Fortaleza της Βραζιλίας ο Fernando Cerqueira ήρθε αντιμέτωπος με τη δεύτερη μεγαλύτερη ταραντούλα στον κόσμο, η οποία βρισκόταν στον τοίχο του σαλονιού του.

Ο Fernando ανεβαίνει πάνω σε δύο καρέκλες για να φτάσει την αράχνη, χωρίς φόβο την πιάνει με τα χέρια του και χωρίς να την βλάψει την τοποθετεί μέσα σε ένα πλαστικό κουτί για να την βγάλει έξω.

Αυτή η ταραντούλα ονομάζεται Salmon (Lasiodora parahybana) και μπορεί να φτάσει έως και 25 εκατοστά πλάτος και τα θηλυκά μπορεί να ζυγίζουν περισσότερο από 100 γραμμάρια.

Η μεγαλύτερη οικογένεια

Με ένα βραβείο αποφάσισε η πολιτεία να επιβραβεύσει του κόπους μιας γυναίκας η οποία έχει την μεγαλύτερη οικογένεια στην Ελλάδα.

Η κα. Ασημίνα έχει 11 παιδιά εκ των οποίων όλα είναι παντρεμένα, 7 κορίτσια και 4 αγόρια. Το κάθε της παιδί έχει και εκείνο από 3 – 4 παιδιά, όπου τα οποία έχουν και εκείνα παντρευτεί και έχουν και εκείνα από 2 – 3 παιδιά.

Αποτέλεσμα έχει η κα. Ασημίνα σε ηλικία 85 ετών να έχει 22παιδιά, 136 εγγόνια, 42 δισέγγονα και 5 τρισέγγονα.

Tags: 

Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν για ένα τατουάζ

Η αποτυχία του τατουάζ έγινε η αίτια για να μαλλιοτραβηχτεί, η πελάτισσα με την tattoo artist, στον δρόμο, δυο άνδρες που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τις χωρίσουν, αλλά μάταια.

Το τατουάζ που συμβολίζει για τον καθένα κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, η 26χρονη επέλεξε ένα στούντιο tattoo για να δημιουργήσει το δικό της, η κοπέλα όμως που εργαζόταν στο μαγαζί, φαίνεται πως δεν ήταν τόσο «καλλιτέχνης».

Tags: 

Έπιασαν οι ζέστες

Αυτή τη λύση βρήκαν οι κοπέλες ώστε να απαλλαγούν από την ζέστη και να αποκτήσουν μια ιδιόκτητη πισίνα.

Ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο, ήταν η αφορμή να κατασκευάσουν μια μοναδική πισίνα μόνο για εκείνες. Τα κορίτσια είναι συγκάτοικοι εδώ και πολλά χρόνια και συνέχεια βρίσκουν οικονομικές λύσεις, έτσι ώστε να περνάν ευχάριστες διακοπές.

Με λίγα χρήματα κατάφεραν να μετατρέψουν το αυτοκίνητο σε πισίνα, αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο και ακόμα πιο λίγα χρήματα από ότι θα χρειαζόντουσαν για μία κανονική. Επίσης μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ειδική άδεια.

Tags: 

Εστιατόριο «έτοιμο» για πτήση

Εστιατόριο στη Ζυρίχη της Ελβετίας λειτουργεί σε χώρο που μοιάζει με υπόστεγο στάθμευσης και περιλαμβάνει ένα αληθινό αεροπλάνο που παροπλίστηκε από τις ρωσικές αερογραμμές.

Ένα μαγαζί εξαιρετικής αισθητικής, στο οποίο οι καλεσμένοι του νιώθουν οικεία από το πρώτο λεπτό, έτοιμοι να βιώσουν ένα γαστρονομικό «ταξίδι».

Tags: