Απρίλιος 2017

«Δώρο» 10.000 δολάρια σε όποιον παραχωρεί τη θέση του από την United Airlines

Η United Airlines θα προσφέρει το ποσό των 10.000 ευρώ στους επιβάτες της που εθελοντικά προσφέρουν τις θέσεις τους σε πτήσεις με υπεράριθμες κρατήσεις, καθώς προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη της, μετά το τραγικό περιστατικό της βίαιης απομάκρυνσης ενός επιβάτη.

Η προσφορά της United έγινε, καθώς η ανταγωνιστική της, Delta Airlines προγραμματίζει να προσφέρει το ποσό των 9.950 δολαρίων σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Πινακίδες αυτοκινήτων ομογενών να... κλαις από τα γέλια!

Αν βρεθείτε κάποια μέρα στη Νέα Υόρκη ή σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ και ρίξετε μια ματιά στις πινακίδες των αυτοκινήτων, σίγουρα θα καταλάβετε αν το αυτοκίνητο ανήκει σε κάποιον Ελληνα.

Κι αυτό γιατί στις ΗΠΑ μπορεί να «χτυπήσεις» στην πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματός σου, ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι και συνήθως, στους Ελληνες, κατεβαίνουν στο κεφάλι... περίεργα πράγματα.

Διακοπές μέσα σε ένα κουτί… μπίρας!

“Η ιδέα μάς ήρθε από το Μουσικό Φεστιβάλ Smukfest που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Skanderborg, όπου η μπίρα ρέει άφθονη και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη διαμονή του κόσμου…

Παίκτης σούταρε και η μπάλα βρέθηκε 1.800 χιλιόμετρα μακριά!

Πόσες φορές έχουμε αστειευτεί βλέποντας σουτ, ή και πέναλτι, να φεύγει πολύ ψηλότερα από την εστία, αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε για το που άραγε να έχει καταλήξει η… άτυχη μπάλα; Μάλλον περισσότερες από όσες μπορούμε να θυμηθούμε. Μια ερασιτεχνική ομάδα από τη Νορβηγία, η Μπανκς Ο’Ντι, κατάφερε με μια γερή “δόση” τύχης να λύσει ένα τέτοιο… μυστήριο, αφού αποδείχθηκε ότι σε παιχνίδι ανάμεσα σε τοπικές ομάδες νέων στο Αμπερντίν, μια μπάλα η οποία είχε χαθεί, ταξίδεψε 1.800 χιλιόμετρα!

Μικροσκοπικό χωριό στη Γαλλία γιορτάζει τη γέννηση του πρώτου παιδιού εδώ και 50 χρόνια

Ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο χωριό στην κεντρική Γαλλία γιορτάζει την πρώτη γέννηση εδώ και 50 χρόνια – και οι τοπικές αρχές τα έχασαν, αν μη τι άλλο από το γεγονός πως το μωρό γεννήθηκε σε μια αυλή.

Χταπόδι περνάει μέσα από πολύ μικρή τρύπα!

Έκπληκτοι οι επιβαίνοντες σε ένα αλιευτικό πλοίο στα νησιά Chiswell στην Αλάσκα παρατήρησαν πως ένα χταπόδι που είχε πιαστεί στα δίχτυα τους βρήκε τον τρόπο να απελευθερωθεί και να επιστρέψει στη θάλασσα. Αν και το μέγεθός του ήταν μεγάλο κατάφερε να περάσει μέσα από ένα μικρό άνοιγμα του πλοίου και να βρεθεί στα νερά. Η προσπάθεια βιντεοσκοπήθηκε και οι αλιείς ήταν τόσο περίεργοι εάν τελικά θα τα κατάφερνε και πώς που το άφησαν να πάρει ξανά τον δρόμο προς την ελευθερία…