YouTuber αγορασε πόλη και την μετονομασε σε Gay Hell για να τρολάρει τον Donald Trump

Ένας YouTuber αγόρασε την μικρή πόλη του Μίτσιγκαν Hell - και τη μετονόμασε σε Gay Hell.

Ο Elijah Daniel, 25 ετών, δήλωσε ότι την αγόρασε ως πράξη εξέγερσης εναντίον της διοίκησης του Trump απορρίπτοντας αιτήματα από αμερικανικές πρεσβείες για να κυματίσουν τη σημαία του ουράνιου τόξου κατά τη διάρκεια του Pride Month.

Ανακοινώνοντας το stunt στο Twitter, αστειεύτηκε ότι οι μόνες σημαίες που επιτρέπεται να πετάξουν στην πόλη του ήταν σημαίες υπερηφάνειας.

"Η Gay Hell, τα έχει όλα, μια βιβλιοθήκη, ένα μέρος για να κλειδώσεις την αγάπη σου, και ακόμη και ένα παρεκκλήσι για να «παντρευτείς στην Κόλαση»!" είπε.

Όταν ρωτήθηκε για το όνομα της πόλης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει μόνο δεκάδες κατοίκους, ο κ. Daniels δήλωσε στο Sky News ότι «ήταν κυριολεκτικά τέλειο».

"Όταν ανακάλυψα ότι ήταν προς πώληση, σκέφτηκα OH ***, πρέπει να το αγοράσω τώρα", είπε.

Ο κ. Daniel, ο οποίος έχει περίπου 600.000 συνδρομητές YouTube, είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και άρχισε να ασχολείται με τον συνεργάτη του, τον Sam, τον Ιανουάριο.

Ο prankster έγινε ο προσωρινός δήμαρχος της κόλασης το 2017 και έθεσε την ετεροφυλοφιλία «εκτός νόμου», λέγοντας ότι θα θεσπίσει «νέα μέτρα ελέγχου για να κρατήσουν τους ριζοσπαστικούς ετεροφυλόφιλους έξω από την πόλη μας».

Έγραψε στο Twitter: "Αν ο Ντόναλντ Τράμπ, ένας ήρωας από ριάλιτι μπορεί να είναι πρόεδρος μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορώ εγώ να είμαι πολιτικός".

Ο κ. Ντάνιελ δήλωσε ότι "προσπαθεί να βρει το πιο εύκολο πολιτικό γραφείο για να κρατήσει" και διαπίστωσε ότι ήταν σε θέση να γίνει δήμαρχος μιας πόλης, αρκεί να είναι μικρή.

"Ήρθα σε επαφή με 50 πόλεις και όλες είπαν " όχι, δεν σας επιτρέπεται να γίνετε δήμαρχος μας "και έπειτα βρήκα την Κόλαση και είπαν " απολύτως "," είπε.

Το κόλπο του 2017 είχε ως στόχο να χλευάσει τη μεταχείριση των μουσουλμάνων από τον Προέδρο Trump.

Η πιο πρόσφατη φάρσα του κ. Daniel έχει τρελάνει το Twitter και αρκετοί χρήστες έχουν τοποθετήσει φωτογραφίες δίπλα στο σημάδι της πόλης.

Ένα ζευγάρι έβαλε μια φωτογραφία του εαυτού του δίπλα στις κλειδαριές αγάπης της πόλης και έγραψε: "Η ομοφυλοφιλία και ο νόμιμος γάμος μας είναι πάντα τσιμεντωμένος στις πύλες της Κόλασης. Είναι αυτό που θα ήθελε ο @ s8n".

Ο expert μακιγιέρ και YouTuber Jeffree Star είπε ότι θα είναι πρόθυμος να κατέχει ένα σπίτι στο Gay Hell.

Είπε στο Twitter: "Ως μερικώς κάτοικος του Michigan, θα ήθελα να αγοράσω κάποια γη στην Gay Hell! Ένα χαριτωμένο ροζ αρχοντικό σε ένα λόφο, τίποτα πολύ φανταχτερό;"

Ο Awsten Knight, ο τραγουδιστής της ροκ μπάντας Waterparks, επίσης τουιταρε: "Θέλω να πηγαίνω στο Gay HELL με τους φίλους μου".

Ο κ. Daniel είπε ότι η αντίδραση ήταν ως επί το πλείστον θετική και οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είναι "απλά ένα αστείο για διασκέδαση".

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elijah Daniel έκαψε τον ηγέτη των ΗΠΑ.

Το 2016, έγραψε μια 10-σελίδη ερωτική νουβέλα για τον πρόεδρο με τον τίτλο Trump Temptation: The Billionaire & The Bellboy.

Ερωτηθείς εάν ο Πρόεδρος Τράμπ απαγορεύτηκε από την πόλη του, ο κ. Ντάνιελ δήλωσε ότι «δεν είναι σίγουρος» ότι θα μπορούσε νομίμως να το κάνει αυτό, αλλά το είχε «σίγουρα τουιτάρει».