Μάρτιος 2014

Έχασε σε στοίχημα τη γυναίκα του!

Σε μια στιγμή απελπισίας, το 2007 ο ρώσος Άνδρεϊ Καρπόφ που έμεινε από λεφτά σε έναν αγώνα πόκερ με τον Σεργκέι Μπροντόφ, αποφάσισε για να μείνει στο παιχνίδι, να ποντάρει τη γυναίκα του την Τατιάνα!

Εντυπωσιακά μεγάλος ο αριθμός των ανδρών που έκαναν σεξ παρά τη θέλησή τους

Ξεχάστε όσα ξέρατε για την σεξουαλική λίμπιντο των ανδρών, καθώς η επόμενη είδηση θα σας τρελάνει. Περίπου οι μισοί από τους ερωτηθέντες άντρες, υποστηρίζουν πως στα μαθητικά τους και τα φοιτητικά τους χρόνια έκαναν σεξ παρά τη θέλησή τους με υπερβολικά δυναμικές γυναίκες.
Σύμφωνα με την έρευνα, από τους 284 άνδρες που συμετείχαν, το 18% έκανε σεξ με τη βία, 31% εξαναγκάστηκε με λεκτικό τρόπο ενώ το 26% αποπλανήθηκε με σεξουαλικές συμπεριφορές. Οι μισοί από αυτούς ανέφεραν πως τελικά έκαναν σεξ χωρίς τη θέλησή τους.

Βρετανική δημοσκόπηση για τις φοβίες

Δημοσκόπηση για τις φοβίες των ενηλίκων έκαναν στη Βρετανία για να αποκαλύψουν τι φοβίζει περισσότερο τους ενήλικες.

Στη δημοσκόπηση πήραν μέρος δύο χιλιάδες άτομα άνω των 18 χρόνων οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν τι από τα δεκατρία πράγματα που είναι ο πιο συχνός λόγος να φοβούνται οι άνθρωποι.

Εντυπωσιακό είναι ότι η έρευνα έδειξε πως η αραχνοφοβία βασανίζει κυρίως τις γυναίκες που το ποσοστό που είπε ότι φοβάται το κατά τα άλλα συμπαθητικό έντομο, είναι το διπλάσιο ποσοστό. Τα αποτελέσματα λοιπόν έχουν ως εξής:

Διερευνάται η ανάμιξη του Σακίλ ο Νιλ σε επίθεση στα στούντιο Turner στην Ατλάντα

Ο πρώην σταρ του NBA και νυν αθλητικογράφος του δικτύου TNT, Σακίλ ο Νιλ, κατηγορείται για επίθεση στα στούντιο Turner, στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε ένας άλλος δημοσιογράφος του καναλιού 2 στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ο Σακίλ τον έριξε στο έδαφος, προξενώντας του τραύμα στην πλάτη.

Το φερόμενο ως θύμα Ρόμπερτ Γουίλιαμς, ανέφερε στην αστυνομία πως ο Σακίλ, αφού τον έριξε κάτω, μετά έπεσε από πάνω του. Μεχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά υπάρχουν αναφορές πως ο Γουίλιαμς έχει σοβαρά τραύματα.

Τον συνέλαβαν επειδή ξεπέρασε το χρόνο ομιλίας του στο δημοτικό συμβούλιο

Η αστυνομία στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ συνέλαβε άνδρα για αντίσταση κατά της αρχής και διατάραξη ειρήνης όταν αρνήθηκε να σταματήσει να μιλά ενώ είχε υπερβεί το όριο των τριών λεπτών.
Λόγος για τον Mark Adams, 59 ετών, ο οποίος συνελήφθη σε συνέλευση στο Bridgeport στις 4 Μαρτίου καθώς αρνήθηκε να σταματήσει τα πυρά του προς την τοπική κυβέρνηση όταν ο προεδρεύων Augie Tausend του ζήτησε να ολοκληρώσει.

Είναι στ' αλήθεια παράνομο να αφαιρούμε την ταμπέλα ενός στρώματος;

Δεν είναι παράνομο για τους καταναλωτές να αφαιρούν τις ταμπέλες, αλλά είναι για τους παραγωγούς.

Πριν από αυτές τις ετικέτες, κάποιοι διεφθαρμένοι κατασκευαστές στις αρχές του 20ού αιώνα, γέμιζαν τα κρεβάτια τους με οτιδήποτε μπορούσε να πέσει φτηνά στα χέρια τους. Αυτό συμπεριελάμβανε υλικά που είχαν μεγάλη επικινδυνότητα διάβρωσης όπως για παράδειγμα εφημερίδες, κουρέλια, ακόμα και αποφάγια.

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε η φίλη του Mick Jagger

ΕΗ 50χρονη σχεδιάστρια μόδας L'Wren Scott, η οποία είναι η επίσημη φιλενάδα του γερόλυκου της ροκ Mick Jagger από το 2001, βρέθηκε νεκρή σήμερα στο διαμέρισμά της στην Νέα Υόρκη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για αυτοκτονία.

Την βρήκε νεκρή η γραμματέας της, στις 10 το πρωί που πήγε να την πάρει για μια επαγγελματική συνάντηση. Της είχε στείλει μήνυμα λίγη ώρα πριν να περάσει να την πάρει. Οι αρχές λένε πως δεν βρέθηκε κανένα σημείωμα και δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης.

Νέο ΜΜΟ: Wildstar

Νέο MMO μας ετοιμάζει η διάσημη NCsoft και το όνομα του; Wildstar. Από ότι φαίνεται το παιχνίδι θα είναι φοβερό ενώ θα ανήκει στην sandbox κατηγορία με αποτέλεσμα ο παίκτης να έχει τη δυνατότητα πολλών ελευθεριών στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του.

Τι είναι το μήνυμα από 54122;

Τελευταία βλέπω όλο και περισσότερα δημοσιεύματα που αφορούν το νούμερο 54122 από το οποίο διάφοροι άνθρωποι έχουν λάβει μήνυμα ενημέρωσης. Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους που έλαβαν το μήνυμα ενημέρωσης είμαι και εγώ. Τι είναι όμως αυτό;

93% Ναι των κατοίκων της Κριμαίας για ένωση με τη Ρωσία.

Κυριολεκτικά πανδαιμόνιο χαράς έχει επικρατήσει στη φιλορωσική μεριά της Κριμαίας αφού όπως φαίνεται το δημοψήφισμα έδειξε 93% για την ένωση της με τη Ρωσία.

Σελίδες