Ιούνιος 2015

Δολοφόνησε τους γονείς του και τους έκρυψε στην κατάψυξη.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ελέγξουν το πατρικό σπίτι του 38χρονου Jeremy Ringquist, στο 'Ορεγκον των ΗΠΑ. Ο νεαρός άντρας είναι πλέον κατηγορούμενος για τη βίαια δολοφονία της 65χρονης μητέρας του, καθώς επίσης και του 65χρονου συζύγου της.

Ο αδερφός της άτυχης γυναίκας ανησύχησε γιατί είχε πολλές μέρες να επικοινωνησει μαζί του και έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία για να πάει κάποιος απο εκεί να ελέγξει την κατάσταση.

Tags: 

Η συγκινητική ιστορία της Jennifer Bricker.

Μπορεί να μην πιστεύετε στα θαύματα και στο πεπρωμένο αλλά είμαστε σίγουροι πως η αληθινή ιστορία που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί θα σας αλλάξει γνώμη μια για πάντα.

Πρόκειται για την συγκινητική ιστορία της Jennifer Bricker. Η Jennifer είχε την ατυχία να γεννηθεί χωρίς πόδια, γεγονός που οδήγησε τους βιολογικούς της γονείς να την εγκαταλείψουν σε ένα νοσοκομείο, την ημέρα της γέννησης της.

Tags: 

Τραγικό ατύχημα σε πάρτυ.

Άσχημο τέλος είχε για ένα νεαρό άντρα το πάρτυ που διοργάνωσαν μερικοί φίλοι. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και έχοντας καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκόολ, κάποιος πέταξε τη φαεινή ιδέα να προσπαθήσουν να κόψουν στη μέση ένα λουκάνικο χρησιμοποιώντας ένα τεράστιο σπαθί.

Με μία βασική λεπτομέρεια όμως. Κάποιος έπρεπε να κρατά το λουκάνικο με το στόμα, προφανώς για να γίνει η όλη κατάσταση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα... Το τραγικό λάθος φυσικά δεν άργησε να έρθει.

Tags: 

Διαγωνισμός για το μικρότερο πέος του κόσμου!

Μπορεί να μην έχουμε συνηθίσει τα μικρά...πέη ως λόγο εορτασμού, είναι πολλοί όμως που έχουν τελείως διαφορετική άποψη περί του θέματος και δεν δίστασαν να εκφράσουν τη συμπάθεια τους προς το συγκεκριμένο μέρος σώματος...διοργανώνοντας καλλιστεία!

Κι όμως, καλά ακούσατε! Ο διαγωνισμός για το μικρότερο πέος του 2015 έλαβε χώρα στο Μπρούκλιν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Άντρες απο διάφορα μέρη δήλωσαν συμμετοχή ενώ η αίθουσα η οποία φιλοξένησε τον ιδιότυπο διαγωνισμό ήταν κατάμεστη απο γυναίκες!

Tags: 

19χρονη στραγγάλισε και διαμέλισε τη μητέρα και την αδερφή της.

Μία απο τις πιο φρικιαστικές δολοφονίες ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά απο τον εντοπισμό των διαμελισμένων σωμάτων μίας 45χρονης Ρωσσίδας και της ανήλικης κόρης της, οι οποίες βρέθηκαν στην πόλη Τιχουάνα του Μεξικό.

Όπως ανακοινώθηκε απο τα τοπικά μέσα, υπεύθυνη για την αποτρόπαια αυτή πράξη είναι η 19χρονη κόρη της 45χρονης, η οποία μάλιστα ομολόγησε και το φρικτό έγκλημα, παρουσιάζοντας πληροφορίες που μόνο ο δολοφόνος θα γνώριζε.

Tags: 

Γιαγιά 103 ετών δηλώνει το μυστικό της μακροζωίας της.

Ονομάζεται Γερτρούρδη Χάϊντλεϊ, είναι ακμαία, αστεία, γεμάτη όρεξη για ζωή και μόλις γιόρτασε τα 103 χρόνια απο τη γέννηση της.

Η σούπερ γιαγιά, όπως την φωνάζουν φίλοι και συγγενείς, ζει στο Λονδίνο και αναφέρει χαρακτηριστικά πως το μυστικό της μακροζωίας της είναι το γεγονός οτι δεν έχει δει ποτέ στη ζωή της τηλεόραση.

"Ποτέ δεν είχα τηλεόραση. Εργαζόμουν σαν νοσοκόμα και βρισκόμουν όλη μέρα στο πόδι, πηγαίνοντας απο ασθενή σε ασθενή. Για καλή μου τύχη, ούτε οι ασθενείς που κούραρα είχαν τηλεόραση!".

Tags: 

Βρέθηκε μούμια 350 ετών!

Η άκρως καλοδιατηρημένη μούμιας μίας γαλλίδας αριστοκράτισσας ήρθε στο φως, σχεδόν 350 χρόνια μετά το θάνατο της, στην γαλλική πόλη Rennes, στη Βρετάνη.

Πρόκειται για το πτώμα της Louise de Quengo, χήρας του Ιππότη Toussaint de Perrien, η οποία, όπως έδειξαν οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, πέθανε περίπου σε ηλικία 60 ετών, ενώ βρέθηκαν πέτρες στα νεφρά της και συμφύσεις στους πλεύμονες.

Tags: 

Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Μπορεί τώρα το όνομα τους να ακούγεται σε όλες τις μεριές της γης, χάρη στην τρομακτική επιτυχία που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνιαη δημοφιλής σειρά Game of Thrones, πριν απο μερικά χρόνια όμως πολλοί απο αυτούς τους ηθοποιούς θεωρούνταν ακόμα άγνωστοι.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις πρώτες εμφανίσεις μερικών απο τους πιο διάσημους χαρακτήρες της μοναδικής σειράς. Μία σπάνια ευκαιρία να δείτε τους ανθρώπους αυτούς με τελείως διαφορετική ματιά αο οτι τους εχετε συνηθίσει.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Tags: 

Αντρικά ταμπόν στην αγορά;

Κυκλοφορούν με την ονομασία «Manpons» και είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον άντρα και τις δύσκολες στιγμές.

Πριν χάσετε εντελώς το μυαλό σας, να σας ειδοποιήσουμε πως πρόκειται φυσικά για φάρσα και πως δεν είναι υπαρκτό προϊόν. Είναι ένα χιουμοριστικό βίντεο το οποίο μας βοηθά να ρίξουμε μια ματιά σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι άντρες έχουν περίοδο!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι όλο στημένο προβάλλοντας την αντρική πλευρά του προϊόντος, με διαφήμιση που θυμίζει ξυραφάκι!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεάκι:

Tags: